kamrater utför utan kostnad inom 14 dagar i form av Buddy Cross

Personer närma sig att handla Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction närma sig det som får (även) mot Buddy Cross, som låter dej bjuda kommer in kamrater tenderar att spela utan kostnad inom nämner mot 14 dagar. Den här typen är hela den lilla bokstaven.

Buddy Cross hemmahörande i Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction betyder att du kan bjuda kommer in den yttersta två kamrater mot online-shootern samt låter dem spela utan kostnad inom ett fullständigt 14 dagar.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, hände ihåg, är det finns en kooperativ PvE-skytt för att stödja 1-3 utövare. Kollektivt i form av dina kamrater bör du kommer möta horder av fiender för att kontrolleras av artificiell intelligens. Inom sporten närma sig som tenderar att det har varit det 69 beväpning, 25 prylar, 18 operatörer i form av antal sortiment, 12 dynamiska kartor, 13 fiender samt utan kostnad innehåll material efter lanseringen. Ett fullständigt närma sig som tenderar att det har varit det 4 svårighetsgrader samt ett rankningsläge.

Det finns en operatör övertagande ut ett monster inom Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Utöver personer för att stolt äger Tom Clancy’s Rainbow Six Siege närma sig tenderar att inkomster 4 exklusiva episka redskapsuppsättningar inom den 2 spelen samt låsa nämner hela 18 operatörer av Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction inom Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Buddy Cross närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt inuti åtminstone variant av sporten, specifikt PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S samt Stadia. Sporten närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt hemmahörande i den 20 januari 2022.

Den här typen är vår mest uppdaterade prövad av Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 7 =