video öppningssekvensen av DC-serien i fråga om antihjälten John Cena

DC samt HBO Max även har lanserad det finns en video för att öppningssekvens med ursprung i Fredsmästare, TV-serien tillägnad antihjälten spelad av John Cena. Kommer du att kunna låt oss titta på videon ovan.

Inom videon vill vi tenderar att Peacemakers öppningstexter görs för att en form musikalisk i hela, vilken karaktärerna dansar, samtidigt de som hela tiden även har ett extremt extraordinärt allvarligt ansikte. {Syftet} är tenderar att skapa det finns en dissonans mellan seriens teman, relaterat åt våld, samt den lätthet som kan vara typisk för att stödja det finns en teatral musikal. Ytterligare ultimata dyker åt samt i form av det finns en örn nämner, en av många de som amerikanska symbolerna.

Sätt finns nuförtiden inga detaljer om den italienska publikationen av Peacemaker. Serien ägs för att sagt av HBO Max. För att regel släpps HBO-serier på Sky samt/eller Now, dock för att stödja tillfället ser ut som om sätt för att inte det har varit det någon person överenskommelse mellan parterna. James Gunn uttalas för att stödja bara några få dagar av den anledningen som tenderar att information för att stödja Italien närma sig på tillfällig sikt.

genom vilket officiell beskrivning för att delas av DC lyder: “Peacemaker utforskar historien i fråga om John Cenas en personlighet, efter hans utestående inom Gunns en film med ursprung i 2021” The Suicide Squad “- det finns en oemotståndligt fåfäng man för att föreställa på fred åt var och en värdet, sättet att massor av människor pojken bör värdelös att med ett syfte att förvärva sätt. .”

Om du förhåller sig ett fan av Superhjältar, jag vet att tenderar att Eternals finns på Disney+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + ten =