PS5 men även PS4, 22 spelet tenderar att för att inte tappa ur sikte 2022 i rad med Sony

Sony även har gjort det finns en post i form av tjugotvå matcher med hjälp av PS5 Men även PS4 utgående kommer in 2022 för att vi inte utan skäl kommer att få tappa ur sikte: med ursprung i exklusiva förstafester mot multiplattformsproduktioner, hela genom de som förmodligen den mest lovande indies, listan är faktiskt rafflande.

För att ni jag vet att även har vi lanserad det finns en fyllig särskild i form av alla spel kommer att släppas 2022, så val genomfört resten av sätt huvudspråket i Japan hemmet där även har tydligt sin egen relevans och det är det obestridligt tydligen att veta vilka merchandise för att ingår men även vilka som ej har gjort sätt. Som finns mot instans för att inte Hogwarts Legacy: en bekräftelse på uppskjutningen till 2023?

“Med ursprung i indies designade med ett syfte att häpna dig, mot storsäljande titlar för att övertagande dig kommer in inom handlingen, förmedla det finns en titt på ett antal de som största titlarna som kan 2022 men även därefter”, står sätt inom inledningen mot insikten publicerad inom PlayStation officiella webbplats online. Vad säger du kan, musik oss undersöka den denna sort listan?

1. Horisont Förbjudet Väst

Även när vi till slut även har förstått ursprunget mot huvudpersonen men även händelserna för att kastade världen kommer in inom det finns en mörkaktig teknologisk tidsålder, avslöjade avslöjandena inom toppen resten av Horizon Zero Dawn (för att kommer du att kunna läsa här om du råkar behöver det finns en uppfräschning) avgår ändå ett antal mysterier med hjälp av Aloy nysta.

Det finns en göra en resa västerut innebär dessutom nya utrustning tenderar att förmedla ner, nya stammar att uppfylla för men även nya risk att uppfylla för, varje liten sak gentemot bakgrund resten av nya utan tvekan katastrofala risker för att övertagande form.

Som denna sort artikeln släpps den 18 februari 2022

2. Uncharted: Legacy of Thieves Collected

UNCHARTED-serien är tänkt med hjälp av filmiska actionsekvenser, skattjakter men även uråldriga pussel nysta, men även även har nått det finns en ny grad resten av inom UNCHARTED 4: A Thief’s End Men även UNCHARTED: The Lost Legacy.

Inte för länge sedan remastrad med hjälp av PlayStation 5 men även med hjälp av första gången även med hjälp av PC, vet du uppleva de som opartisk äventyren hela i fråga om på denna planet resten av Nathan Drake men även Chloe Frazer för att bekämpa i form av de som förmodligen den mest en skrämmande motståndarna men även deras vägar med hjälp av personlig utvecklingssökning.

Releasedatum: Släpps kl PS5 den 28 januari men även mot PC 2022

3. Den Elden Ring

Elden Ring övertagande sätt minutiösa skapandet resten av intill sammanflätade universum med ursprung i innan FromSoftware-titlar men även utökar den i form av det finns en öppen värld berikad i form av trånga skrymslen men även vrår tenderar att upptäcka.

Såväl som sport sätt på sätt otänkbara stridsdjupet för att skiljer utvecklarna åt (för tillfället är även i form av häststrider), den viktigaste arsenalen resten av beväpning men även relaterade förmågor, men även det finns en gripande problem för att behåller dig fast på sporten.

Som denna sort artikeln släpps den 25 februari 2022

Dying Light 2: Stay Human, det finns en förstapersons stridssekvens

4. Dying Light 2 Stay Human

Uppföljaren mot smittans apokalyps med ursprung i utvecklaren Techland, för att utspelar sig 20 12 månader efter händelserna inom den ursprungliga titeln, försöker mänskligheten på allmänt mot bryta. Den behåller sakkunnigt samma identiska känner verkligen resten av resursinsamling genom loppet av dagen men även överlevnad på natten för att gjorde det unika mot det finns en potent mix resten av parkour-utforskning i form av ett adrenalinpumpande risk-belöningsförhållande varje gång solen går ner genom horisonten.

Även när dessa infekterade är redo att verka ofarliga genom loppet av dagen, har fått de som rusar, dödliga men även aggressiva varje gång mörkret faller.

Som denna sort artikeln släpps den 4 februari 2022

5. Krigsguden Ragnarök

2018 års God of War-kapittel krönikerade Kratos slaget för att det finns en konfliktfylld far men även sörjande make inom det finns en djupt personlig ny variant resten av den spartanske generalen.

För tillfället är, varje gång hans son letar efter sin tillräckligt med utrymme på denna planet, bör Kratos bidra Atreus att veta vad sätt betyder att vara son mot det finns en grekisk halvgud men även en av många de föregående bostad jättarna inom riken.

Närma sig fadern men även sonen tenderar att hålla fast vid det på allmänt med ett syfte att förändras till högre eller närma sig de som som tillåter sig styras resten av den gamla förstörelsetörsten för att definierade Kratos föregående dag en gång de nordiska gudarnas förfalla närmar sig?

Releasedatum: 2022 – Bekräftas

6. Gran Turismo 7

En lång tid resten av spetskompetens i form av den riktiga körsimulatorn även har lett mot födelsen resten av ett spelet för att förkroppsligar alltsammans historien i fråga om racinguniversumet, riktiga banor men även fantasibanor, en hela gäng anpassningsbara bilar men även spektakulära säsongsbetonade tillfällen inom det finns en ny generation resten av simulering.

Återkomsten resten av “CaRPG” med hjälp av dessutom i form av sig det finns en fast känner verkligen resten av utvecklingsmöjligheter med hjälp av enskilda bilar, samtidigt man skapar ett drömutbud resten av anpassningsbara dagliga förare men även innovativa samarbeten i form av biltillverkare för att omdefinierar konceptet i form av moderna racerbilar.

Som denna sort artikeln släpps den 4 mars 2022

Gotham Knights, de som 4 huvudpersonerna

7. Gotham Knights

Batman är dö. Det finns en stigande ny felony undervärld även har invaderat gatorna inom Gotham City. För tillfället är är sätt citerar mot Batmans hushåll, i form av Batgirl, Nightwing, Red Hood men även Robin, att skydda för Gotham, ge medborgarna nytt hoppa, ställa polisen inom kö men även terrorisera brottslingar.

Med ursprung i nysta mysterierna för att förbinder de som mörkaste kapitlen inom stadens historiskt förflutet mot tenderar att besegra berömda skurkar inom episka strider, bör du kan förvandlas mot den nya Dark Knight men även stoppa tenderar att storstaden leder till kaos.

Releasedatum: 2022 – Bekräftas

8. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Den ursprungliga blandningen resten av djupa strider med ursprung i Personal Ninjas Nioh-titlar i form av det finns en mörkaktig ny variant resten av sätt ursprungliga FINAL FANTASY-universumet med ursprung i 1987 försöker karaktärer för att försök att träffas den ursprungliga Warriors of Light-profetan, avsedda tenderar att besegra Chaos men även rädda världen med ursprung i mörkret.

Grund av sätt intensivt arbetssystemet är sätt uppnåelig tenderar att effektivt att justera beväpning, förmågor men även utstyrsel men även uppleva extremt rusar (men även spektakulära) bosskamper, för att Personal Ninjas alltsammans kapacitet tenderar att forma djupa så tillgängliga stridssystem men även extraordinära expertis. resten av Square Enix inom tenderar att skapa extremt detaljerade världar.

Som denna sort artikeln släpps den 18 mars 2022

9. GhostWire: Tokyo

Tenderar att förmedla resultat i…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − seven =