trailern presenterar talangerna hos Rook

Ubisoft även har lanserad det finns en ny trailer för att stödja Rainbow Six Extraction tillägnad Råka, en av många operatörer är benägna att vi kommer spela inom på detta multiplayer PvE-shooter.

Tillsammans med du kommer att ha presenterat Funktioner i Rainbow Six Extractions övertygande slutspelsläge Maelstrom Protocol, Ubisoft även har lanserad det finns en video hängiven ytterligare Rook, det finns en operatör som kan att leverera support ytterligare sitt grupp hela genom är benägna att tillhandahålla pansarplåtar för att mildrar skadorna för att stödja de som skräckinjagande Archaea-alienserna.

“Rook rekryterades resten av REACT exakt för att stödja sina expertis för att skytt. En kunnig inom Gendarmerie Nationale dessutom därefter verksam inom GIGN, utmärker sig Rook för att stödja sin anpassningsförmåga inom trådbundna villkor. Hans pansarplåtar inom keramisk bor förbättrar sannolikheterna är benägna att överleva dessutom stridseffektiviteten för att stödja alltsammans laget, som ett resultat av Rook är redo att dela dem via personer för att i ändå för att behöver dem”, lyder den officiella beskrivningen.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att Rainbow Six Extraction skulle vara tillgänglig för att stödja PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4 dessutom Google Stadia med ursprung i dessutom via kl. 20 januari 2022. På lanseringen närma sig den komma in inom Xbox- dessutom PC Game Flytta-katalogen. Dessutom grund av Buddy Pass kan du låta dina vänner spela gratis i 14 dagar.

Leave a Reply