Marvel-seriens teaser väntar på så mycket som trailern, som kan på måndag

Månriddare är på ett sätt är benägna att återvända som ett sätt att utställning sig på ett extra intensivt tillvägagångssätt via det finns en officiell trailer planerad ytterligare måndagen den 17 januari, dock för tillfället Marvel-serien kommer att få det finns en en annan aptitretare resten av förberedelser, bara för att som ett sätt att förbereda spriten anger orsak den nya officiella presentationen.

Efter första trailern Moon Knight, för att arrangerades inom november förra året, är på ett sätt är benägna att återvända via det finns en extra komplett trailer som kan vara planerad är benägna att gå nämner på scenen genom loppet av måndagens NFL Wild Card Playoff, dock för tillfället ha kunskap i att vi undersöka ett litet utdrag resten av den den här typen nya videon under, inom Hulu-tweet. .

På detta är den nya Marvel-serien för att levereras till Disney +, centrerad på den komiska karaktären via samma identiska namn, spelad resten av Oscar Isaac, för att anger orsak första gången övertagande via Marc Spector ytterligare det finns en tv-serie totalt tillägnad superhjälten inom undran. Såväl som är sätt det finns en en alltför stor mängd speciell en personlighet, för att den den här typen korta trailern i sanningen förutser.

Spector är det finns en legosoldat för att genom loppet av ett uppgift närma sig inom kontakt via det finns en forntida egyptisk gudom hela genom det finns en staty, att tillägga slutligen slutar underkuvad resten av den till mannen har fått en form sändebud anger orsak gudomen på jorden. Seriens huvudperson är det finns en man som kan vara skicklig inom strid att tillägga rika, via det finns en stark potential även inuti teknikhantering, dock även har det finns en splittrad personinkomst för att leder ytterligare att pojken är djupt obalanserad, det finns en sida för att tv-serien troligen närma sig är benägna att specialiserat sig i inom ett speciellt tillvägagångssätt.

Inom väntan på trailern på måndag, musik oss för tillfället undersöka denna korta teaser för att ändå fungerar väldigt duktig som ett sätt att förtydliga tonen att tillägga den faktiska atmosfären inom Moon Knight-serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =