Bara E3 2022 digitalt, event inom närvaro inställt med hjälp av Omicron

E3 2022 närma sig även är benägna att äga rum inom 12 månader exklusivt inom digital, kontra vad för att före detta meddelats: evenemanget inom närvaro avbröts p.g.a. rädsla med hjälp av variantens spridning Omicron.

E3 2022 var tänkt att vara ett personligt evenemang, så de som mest uppdaterade uppdateringarna relaterade åt pandemisk tvingade arrangörerna är benägna att prövar på nytt sitt val, i fråga om än åt begränsning med hjälp av själva evenemanget.

“P.g.a. hälsoriskerna relaterade åt covid-19 att tillägga dess potentiella inverkan på utställarnas att tillägga besökarnas säkerhetsvänlig närma sig E3 för att inte är benägna att äga rum 2022,” uttalas ESA.

“Icke desto mycket mindre är vi spända på vägen framåt för E3 att tillägga sitta upp för meddela extra den lilla bokstaven i fråga om den nya upplagan snabbt.”

Kort påstått, även inom 12 månader närma sig E3 bara är benägna att äga rum inom digitalt format: tidigare de som officiella uttalandena är besvikelsen hos de flesta av folket att tillägga arrangörerna påtaglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × two =