följare även har “brutala förväntningar” till 1 EA Director, reaktionen är dålig

Battlefield 2042 den släpptes inom ett mycket mindre utmärkt form samt fansen kritiserade EA samt DICE samt krävde tenderar att verket jag skulle inte modifieras samt förbättras. Andy McNamara hemmahörande i EA uttalas sitt samt uttalas som fansens förväntningar är “brutala”. Allmänhetens reaktion hade varit ändå för att inte positiv.

Andy McNamara är det finns en en världsomfattande chef med hjälp av “Integrated Comms for Shooters & Star Wars” på Electronic Arts. Personen som, den 6 januari 2022, skrev nästa fras på Twitter, för att kommer du att kunna låt oss inom imagen under: “Vi är de igen på jobbet nuförtiden, vi kollade Reddit samt Twitter samt Battlefield-fans är förargade genom tenderar att som för att inte även har funnits komfortabelt i form av uppdateringar eller kommunikation genom vinteruppehållet. Killar, av oldsters bör avkopplingsmål. Vi är försedd med många utfärdar inom tillverkning av dock vi bör kontrollera vad som kan vara genomförbar. Vi tenderar att ge den kunskap efter vi är beredd.”

Mannen av konstant eftersom den: “Förvärva oss igen hemmahörande i vår paus samt åter mot jobbet. Vi gillar dig dock dessa förväntningar är brutala. De som utfärdar det skulle vara bäst att bära ett tag att undersöka, tänka på att ut samt slutföra.” Responsen hemmahörande i de flesta hade varit ändå att omedelbart negativ, samt tillfällig därefter tillade McNamara: “Bravo. Jag uppmuntrar hela i fråga om ursäkt. Jag behövde bara för att berätta varför som för att inte även har skett ett par uppdateringar. Jag skulle vara extra eftertänksam förr eller senare. Happy New 12 månader Battlefield fan.” Å andra sidan eftersom den tog personen som bort tweetarna totalt.

McNamaras raderade tweets

Den offentliga reaktionen fick ändå dessutom utlopp på officiell sub-reddit Battlefield 2042, under vilket kommentarerna samt inläggen även har nått det finns en toxicitetsnivå för att anses överdriven resten av moddarna, för att eftersom den förklarade tenderar att i fråga om situationen för att inte skiftning närma sig strängare riktlinjer tenderar att införas. Inom extrema instanser närma sig sub-redditen tenderar att blockeras genom det finns en viss ett tag.

Sub-redditen även har faktiskt fyllts i form av jag Jag (kommer att bli för att inte tillåtet, övrigt) samt fientlig kommentarer kontra vad McNamara uttalas, särdeles om termerna “brutala förväntningar”, för att resten av ganska mycket av anses vara det finns en överdrift.

DICE-spelet även har varit genom övergrepp ett tag samt även har mot samt i form av skapats Clownfield 2042: Ett multiplayer-shooter som retar Battlefield 2042.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × three =