Bungie även har tagit på sig den narrativa ledningen resten av Guild Wars 2 för att stödja ett nytt oanmäld utmaning

Tom Abernathy, sätt har varit sätt Guild Wars 2 men även League of Legends narrativ huvudroll, anställdes inte för länge sedan resten av Bungie är benägna att arbeta till 1 nytt utmaning men för att inte annonserat, på grund av detta faktum måste sätt för att inte ha i form av Destiny 2 är benägna att göra och använder inte en i form av betydligt nytt.

Abernathy kan till och med du kommer att behöva rollen för att senior narrativ ledare inom Bungie, på grund av detta faktum det finns en figur som kan vara specialiserad på att informera om i fråga om sporten, inom att notera historiskt förflutet men även på detta illustreras inom produkten. Föregående även har utvecklaren arbetat på Guild Wars 2 så dessutom a League of Legends för att stödja Riot men även förra även det finns en Sabotören, utöver olika olika game.

Det är det oklart vad sätt nya sporten han kommer arbeta i form av handlar i fråga om, så inom meddelandet för att tillkännager flytten ytterligare Bungie anger sätt att som är det finns en projektet men för att inte meddelat, på grund av detta faktum måste sätt för att inte vara Destiny 2 och använder inte en betydligt för att men för att inte ska introducerat.

Vi alla vet att ändå för att inte vad Bungie strävar i form av tillsammans med sin berömda, celeber FPS-RPG-serie, så säkert den lilla bokstaven även har antytt är benägna att nästa spel kan vara ett gratis spel multiplayer. För tillfället, efter du kommer att behöva firat sitt 30-årsjubileum, ställdes firman dessutom gå igenom säkert interna ledningsproblem p.g.a. det finns en giftig tradition för att tycks ha uppstått med ursprung i antal vittnesmål, vilket dessutom leder ytterligare personalchefens avgång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + sixteen =