information genom loppet av våren i form av dedikerade evenemang, anger orsak Grubb

Final Fantasy 16 Även Kingdom Hearts skulle vara huvudpersoner inom dedikerade evenemang inom våren 2022, i rad med den välkände journalisten/insidern Jeff Grubb, för att även har avslöjat ett helt nytt checklistor i form av prognoser anger orsak det följande period under vilket vi dessutom vi upptäcker att dessa intressanta konferenser i form av Square Enix.

Grubb även har därefter återlanserat den berömda “Game Mess”, för att är faktiskt blev en sorts anpassad: det är det an i nventory i form av antal prognoser för att journalisten ofta uppdaterar, rapporterar en sorts evenemangskalender samt eventuella tillkännagivanden samt presentationer för att planeras genom loppet av månaderna är förutsatt på på den av data för att erhållits.

Bland nyheterna finns ett presentationsevent anger orsak The Elder Scrolls Online i form av huvudmål på DLC samt antal expansioner den 27 januari, DICE Summit 22 åt 24 februari, spelutvecklarkonferensen 21 åt 25 mars samt Star Wars-evenemang 4 maj (för att standard) samt 22 samma identiska månad.

Sätt som kan vara förmodligen den mest tydligen är ändå sammankopplingen resten av tillfällen med ursprung i Square Enix, varje planerade åt våren 2022: ett evenemang anger orsak Kingdom Hearts 20-årsjubileum samt ett presentationsevenemang i fråga om Final Fantasy 16 i form av trailers samt detaljer om som efterlängtade kapitlet. I ämnet av den primära är redo att jubileet ge ett par möjliga tillkännagivanden i fråga om serien: alternativt hade åt samt i form av Tetsuya Nomura pratade om det kommande firandet och det är det till synes tenderar att och extra information närma sig tenderar att dyka citerar inom på detta avseende.

Även på Final Fantasy 16 jag vet att vi tenderar attpresentationsevenemang har flyttats till våren, därefter även har Grubb inom varje fallen varit tämligen på den säkra sidan samt reducerat sig åt tenderar att placera ihop tämligen välkänd av data.

Leave a Reply