uppnåelig 12 månader med hjälp av frigivning med ursprung i det finns en insider

Insider Tez2, känd att kunna tillhandahålla detaljer om Rockstar Games samt dess spela, antydde vadutgivningsår med ursprung i GTA6: den 2023. Inom det faktum har varit hans budskap extra kryptiskt. Som svar på hans fras närma sig 2022 tenderar att visa sig vara året då Rockstar Games närma sig tenderar att presentera sitt nya spela, för att ändå närma sig tenderar att lanseras året därpå.

Är faktiskt namnger Tez2 för att inte omedelbart GTA 6, dock dessa dagar är som som den som projektet för att absolut närma sig tenderar att utvecklas. Någon person även har spekulerat inom tenderar att som dessutom är redo att vara Bully 2, även när som osäkra ödet med hjälp av titeln samt projektets stormiga förflutna, gör tillskrivningen resten av indiskretionen extra komplicerad.

Det finns en ny Red Dead Redemption det är det högst otroligt, som ett resultat av den övriga delen resten av serien släpptes 2018. Sätt kan vara någon person remastrad version resten av företagets gamla spela, dock förhoppningen är att som är betydligt nytt.

I själva verket Rockstar-spel kommenterade för att inte ryktbarheten, så förmedla alla sakerna i form av varning, som ett resultat av det är det obekräftad kunskap. I själva verket jag skulle inte som vara dags med hjälp av det finns en ny Grand Theft Auto att återvända ut, göra en ersättning för tenderar att som 5:e kapitlet är faktiskt även har funnits tillgänglig på marknaden inom det praktiskt taget ett decennium. Sätt bör sägas tenderar att så länge mannen av kontinuerligt tenderar att mala miljontals USD samtlig 12 månader, mellan främja samt mikrotransaktioner, närma sig Rockstar faktiskt för att inte tenderar att skynda sig tenderar att honom inom pension. Personer förstår hur massor av 12 månader han kommer hålla det uppe mjölka den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × two =