AC Milan upprättar det finns en önskelista anger orsak övergångar varje gång Chelsea, Manchester United dessutom Arsenal-spelare dyker nämner för att mål som: Recensioner

Arsenal, Chelsea dessutom Manchester United-spelare även har dykt nämner för att mål som anger orsak Serie A-jätten AC Milan den denna sort månaden, som svar på studier inom Italien.

AC Milan är måna i fråga om tenderar att stärka sina av olika inom försvaret tidigare än transferfönstret är ultimata. Lille-stjärnan Sven Botman påstås vara deras prioriterade mål som, ändå den franska klubbens värdering dessutom Newcastle Uniteds konkurrenter gör sätt tufft anger orsak Rossoneri.

I form av Botman för att bevisad sig vara ett besvärligt mål som även har AC Milan riktat sin uppmärksamhet gentemot olika av olika. Baserat på Sky Sportaktiviteter Italien [via MilanNews.it], Serie A-jättarna även har identifierat Arsenals Pablo Mari, Chelseas Malang Sarr dessutom Manchester Uniteds Eric Bailly för att potentiella rekryter denna månad.

🚨 JUST IN: AC Milan utvärderar tenderar att teckna det finns en mittback inom sätt denna sort fönstret. De som söker efter Eric Bailly kollektivt via olika. @SkySport #MUFC 🇨🇮🔁

Bortsett ifrån dessa tre, Manchester Citys försvarare Nathan Åke påstås även vara genom loppet av tankelös på San Siro. AC Milan jag skulle inte vara kapabel att låna en av många dessa lirare via det finns en option eller skyldighet att betala för, som svar på den innan pratade om källan.

Mari även har bara för att varit via 3 gånger anger orsak Arsenal den denna sort säsongen dessutom ser ut för att inte ha en position inom Mikel Artetas planer. Jämförbara, Sarr även har dessutom tyckt att det finns besvärligt det som får speltid inom Chelsea dessutom bara för att utfört sex matcher.

BaillySituationen inom Manchester United är ej annars, efter du kommer att behöva samlat på sig bara för att 487 minuters speltid. Åke även har ändå varit via oftare anger orsak Manchester City dessutom gjort 14 matcher inom hela tävlingar.

Efter du kommer att behöva tillbringat den primära halvan resten av säsongen inom utkanten kan sådana för att Mari, Sarr dessutom Bailly frestas resten av chansen tenderar att visa sig vara regelbundna början inom AC Milan. Det är det ändå oklart i fråga om Arsenal, Chelsea dessutom Manchester United är villiga tenderar att sanktionera det finns en flytt åt dem.

Som återstår dessutom tenderar att undersöka personer resten av de som tre för att ligger inom toppen Rossoneris kortlista.


Vilka är Arsenal, Chelsea dessutom Manchester Uniteds planer inom vinterns transferfönster?

Arsenal påstås pressa på som ett sätt att värva Dusan Vlahovic ifrån Fiorentina genom loppet av vinterns pågående transferfönster. Baserat på plikt är The Gunners inom förarsätet som ett sätt att landa anfallaren i fråga om mannen skulle avgå den italienska klubben denna månad.

🚨 Arsenal pressar på som ett sätt att värva Dusan Vlahovic denna månad. I fråga om 21-åringen avgår Fiorentina för tillfället är, #AFC för tillfället offensiv förlitar sig på arvode/förtjänst. resten av anfallare + agent skulle vara det viktiga. Isak & Calvert-Lewin beundrade dessutom➕ Nketiah info, olika positioner dessutom extra @TheAthleticUK theathletic.com/3054326/2022/0…

Chelsea påstås vara tillgänglig på marknaden anger orsak det finns en ny vänsterback efter tenderar att Ben Chilwell drabbats resten av ett skadebakslag. Everton-stjärnan Lucas Digne är bland dem för att påstås vara genom loppet av tankelös på Stamford Bridge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 6 =