Lewandowski: Jag märkte ett antal mina lagkamrater anger orsak första gången igår

Efter ett övergående uppehåll återupptogs Bundesliga igår via det finns en överraskning.

Bayern München tappade 1:2 hemma gentemot Borussia Mönchengladbach. Som bör ändå noteras är benägna att Bayern för att inte kan bestäm via åtta resten av sina a-lagsspelare ytterligare denna match för att båda har varit skadade eller infekterade resten av coronaviruset.

P.g.a. denna sakläge, tränaren anger orsak Bayer, Julian Nagelsman har varit tvungen är benägna att ge en möjlighet ytterligare ungdomlig idrottsman. Pojken gjorde ett nyfiken tillkännagivande efter matchen Robert Lewandowski.

”Konstig match, vi missade en betydande mängd. Som har varit massor av barnen även handbollsspelare. talat så märkte jag ett antal dem anger orsak första gången igår inom matchen gentemot Mönchengladbach. “De förhåller sig 16-17 12 månader gamla även som är redo att märkas är benägna att dem har expertis även potential”, nämnde Lewandowski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − four =