Levante mottagit efter 273 dagar, Bardi hjälp 🎥

Ennis grupp, Bardi, nådde för närvarande till slut säsongens första seger inom den tjugonde omgången resten av La Liga.

Levante hade varit högre än Mallorca för närvarande i form av 2:0. Det finns en vital position inom segern spelades resten av den makedonske landslagsmannen för att gjorde alla bitar men även satte målet på Roberto Soldado för att hade varit hans första anger orsak på detta grupp, men även så öppnades resultatet. Bardi lyckades utelämna bollen hela genom center efter passning med ursprung i målvakten Fernandez, men även av den anledningen som spela sätt duktig Soldat.

Levante tog ledningen inom den 47:e minuten men även kan ha tappat den inom den tjugonde minuten tidigare att toppen. Mallorca mottagit det finns en straff, så Fernandez räddade Olivans skott. Då upphävde VAR Mallorcas mål som p.g.a. handspel. Matchens den bästa poängen… satt Moralen inom den 97:e minuten.

Anger orsak Levante inom La Liga hade varit på detta det finns en seger efter 273 dagar.