Xbox Game Pass, Microsoft förklarade varför PC-versionen döptes i fråga om

Ta reda på hur man närma sig sätt sig är benägna att Microsoft även har bytt namn ytterligare variant PC resten avXbox Game Pass döpa i fråga om sätt ytterligare PC Game Gå? Mysteriet förklarades resten av Jason Beaumont inom det finns en intervju genom användning av ROG En världsomfattande att tillägga i sanning talat, det är det liknar chansen är att du även har föreställt dig. Som gjordes alldeles okomplicerat att kunna begränsa förvirring.

En mängd trodde är benägna att kalla sig “Xbox Game Pass med hjälp av PC”, denprenumeration krävde ändå det finns en Xbox att kunna användas. Som ett resultat av så för att inte har varit fallet valdes ett tydligare att tillägga extra kristallint namn: PC-spelpass. Såväl som även har Microsoft internt redan kallat sätt så denna sort, så valet har varit följdriktigt.

Beaumont: “Det är det samma identiska spelkatalog. Det är det det finns en beslutat att tecken när som helst alla de internt kallar betydligt genom användning av ett rykte, så externt kallar de som sätt genom användning av ett annat namn. För att stödja oss internt även har sätt hela tiden varit PC Game Gå, till någon person i framtiden snabb att vi kanske döpa i fråga om sätt så med hjälp av alla de.

Beaumont tillade dessutom är benägna att Microsoft även har lyssnat på dom som hävdar är benägna att av föräldrar för att inte förstår är benägna att Game Gå består av PC-spel. I fråga om vi ​​behöver är sätt ett signal på enkla metoder till extremt Xbox-märket ändå är mycket relaterat ytterligare sin släkting trösta, oavsett Microsofts gör ett försök för att vidta åtgärder ytterligare ett likgiltig ekosystem.

Vad du kan än kallar sätt förblir Game Gå det finns en fantastisk tjänst även på PC, som kan vara berikad genom användning av nya titlar månad efter månad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 5 =