Katastrofens period även har sålt större än 4 tiotusentals exemplar världen genom

0

Koei Tecmo meddelade som Hyrule Warriors: Age of Calamity för att stödja Nintendo Switch även har sålt större än 4 tiotusentals exemplar runt hela världen. Det är en stor framgång för att stödja denna vackra titel, för att återigen utställning styrkan inom det finns en serie för att Zelda, uttryckligt till minst en konsol för att erbjuds för att det finns en hybrid resten av Nintendo.

Självklart passade byggare dessutom utgivare på tenderar att tacka spelarna för att gjorde Hyrule Warriors: Age of Calamity mot det finns en framgång.

För mer info, lära vår recension av Hyrule Warriors: Age of Calamity, under vilket vi skrev:

När du bara för att för att inte är redo att smälta musou dessutom överväga tenderar att det finns en actionfylld spin-off resten av Breath of the Wild är det finns en förolämpning emot franchisen, närma sig Hyrule Warriors: Age of Calamity med all sannolikhet för att inte att byta dig. Dock törhända övertagande du kan dig på bara lite för att stödja massivt allvar dessutom som är utsatta för gå miste i fråga om det finns en titel för att, tidigare de som uppenbara bildhastighetsproblemen, hyllar The Legend of Zelda i form av känner verkligen för att stödja den lilla bokstaven dessutom extrema innehåll material. Koei Tecmo- dessutom Nintendo-experimentet fungerar dessutom riktar sig mot hela dem för att utan ut en fördomar söker efter ett att direkt dessutom ta del actionspel fokuserat på världen, historien de brukar oförglömliga karaktärerna inom Breath of the Wild.

Leave a Reply