Google jag skulle inte ha betalat Apple med tanke på för att inte gå komma in på sökmotormarknaden, för att stödja det finns en grupptalan

Apple jag skulle inte ha ett ekonomiskt paktum via Google vilket kan hindra den hemmahörande i att återvända komma in inom sökmotor. På detta är vad för att framkom hemmahörande i det finns en grupptalan för att väckts inom Kalifornien emot Google, Apple även deras vd:ar. I enlighet med åtalet jag skulle inte som kvantitet för att Google betalade med tanke på förbli Safaris standardsökmotor maskering denna enorma överenskommelse i fråga om är benägna att Apple för att inte behöver växande sin egen sökmotor.

Som jag skulle inte på grund av detta faktum vara det finns en icke-krigsvillig pakt inom Googles specifikt arbetsplats, för att jag skulle inte bryta emot Förenta staterna:s konkurrensregler. Texten inom rättegången går men lång sikt även konversera i fråga om hemliga konferenser mellan Apples vd Tim Cook även Googles vd Sundar Pichai, genom vilket Google jag skulle inte gå via på att erbjuda del av sin ytterligare Apple med tanke på förvärva förmånsbehandling på iPhones även iPads. Den 2 bolagen jag skulle inte dessutom aktivt samarbeta med tanke på kväva mycket mindre motståndare. Beloppen för att Google betalar jag skulle inte uppgå ytterligare ett antal miljarder USD, i någon mån gömda genom de som verkar större reklaminvesteringarna.

Grupptalan beordrar på grund av detta faktum uppsägning resten av avtalen mellan Google även Apple även uppdelning resten av den 2 jättarna inom separata opartisk bolag, inom enlighet via vad för att föregående gjorts via oljebolagen.

Det är det i sanningen för att det är Apple även Google även har relaterade paktum ganska välkänd och offentlig, så en alltför stor mängd är benägna att som hamnade inom den 2 företagens snåla doc. I enlighet med New York Times betalade Google 2020 Apple mellan 8 även 12 miljarder USD med tanke på förbli standardsökmotorn på sina prylar. I enlighet med säkert analytiker måste siffran ha nått 15 miljarder USD 2021. På detta är känd som en ansenlig siffra, vilket även har fört den 2 bolagen genom förstoringsglaset resten av internationella antitrustmyndigheter ett antal gånger, vilket lett ytterligare kritikföretag för att som amerikanska departementet. of Justice eller UK Competition and Markets Authority.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =