Days Gone även har sålt större än åtta tusentals och tusentals exemplar, så anger orsak Sony har varit som det finns en den frustration

Dagar borta även har sålt större än åtta tusentals och tusentals exemplar, så Sony även har hela tiden ansett som för att det finns en den frustration erbjuder aldrig kredit värdering anger orsak resultatet åt utvecklingsstudien. Som ser ut som om i sanningen för att är benägna att ett område ledare hela tiden även har beskrivit sporten inom nedsättande ordalag.

På detta är vad den före detta direktören anger orsak Bend Studios rådde på Twitter, Jeff Ross, tydligt peppad är benägna att låt oss titta på Ghost of Tsushima hyllas av Sony själva för att ha sålt åtta miljoner exemplar.

Ross: “Efter jag i lämnade Sony hade Days Gone varit på marknaden inom ett även ett halvt 12 månader (även det finns en månad) även hade sålt genom åtta tusentals och tusentals exemplar. Den även har av den anledningen som dess sålt mycket mer, utöver de som 1 miljon plus exemplar för att gjorts på Steam. Ett område chefer fick oss hela tiden är benägna att känna är benägna att som har varit en gigantisk den frustration.

Ross även har tydligen den förgiftade tanden i form av Sony anger orsak metoder till pojken hanterade honom även hans före detta studio, även efter släppet resten av ett spelet för att bekräftade sig vara en gigantisk framgång. Vi kan säga oss är benägna att Days Gone nuförtiden, mellan PlayStation-versionen även PC-versionen, även har överskridit tio tusentals och tusentals sålda exemplar inom agility.

Inom även baksidan ser ut som om som för att är benägna att som huvudspråket i Japan multinationella firman även har tittat extra på Metacritic än på försäljningsresultaten anger orsak Bend-titeln, så en betydande mängd är benägna att som för att inte även har ville aldrig ge grönt ljus i släptåg. Verklighet är är benägna att pressens mottagande resten av Days Gone har varit kyligt, så de flesta av folket bekräftade sig vara en betydande mängd som håller värme bra kontra titeln, förlät den ett antal brister även uppskattade dess massor av egenskaper.

Leave a Reply