Pjanic säger åt Morata samt De som Licht att tänka på tidigare än de som flyttar ytterligare Barcelona

Miralem Pjanic nämnde ytterligare Alvaro Morata samt Matthias de som Licht att tänka på tidigare än de som lämnade Juventus.

Den 2 spelarna är kopplade ytterligare det finns en övergång ytterligare Barcelona samt är redo att observera samma identiska ett sätt för att Miralem Pjanic.

Bosnien har varit det finns en stjärna inom Juventus, mannen gjorde det finns en övergång ytterligare “Camp Nou”, dock som gick för att inte duktig för att stödja honom, så för tillfället är är mannen utlånad ytterligare Besiktas.

“Morata även har inte har någon det finns en fantastisk yrke fram till nu samt även har utfört för att stödja massiva golfutrustning för att Chelsea, Atletico samt Juventus. Vanligtvis behöver utövare ny motivation, dock de som bör tänka på att tidigare än de som avgår Juventus. “Jag har ingen aning detaljerna, dock jag hör är benägna att Alvaro är är inte nöjd inom Juventus”, nämnde Pjanic.

“De som Licht även har tre 12 månader vistelser på sitt kontrakt via Juventus. Jag föreställa är benägna att mannen gjorde ett förnuftigt val när som helst mannen ägde rum inträffade ytterligare Turin. “Pojken även har sannolikheten är benägna att spela via vackra försvarare för att Bonucci samt Chiellini.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 6 =