Eriksen öppnade sin själ: Jag brukade vara förlust av liv inom 5 min

0

Christian Eriksen begrundar tenderar att återvända åt fotbollen större än ett halvår efter du kommer att ha kollapsat på Parken Stadium på EM

Eriksen drabbades resten av det finns en hjärtattack på planen dessutom är faktiskt pratade mannen för att stödja första gången i fråga om sätt det ögonblick som.

“Jag brukade vara förlust av liv inom 5 min dessutom eftersom den återuppstod jag. Jag behöver tacka hela för att bidragit, för att jag mött hela genom den svåra livssituation jag gick via. Ett antal har varit oroliga, de som skickade mejl, brev, blomsterarrangemang åt mig åt sjukhuset. “Jag vill tacka hela”, nämnde Eriksen.

”Jag brukade vara förlust av liv inom 5 min, dock det kommer icke tenderar att hindra mig ifrån tenderar att slåss i fråga om en placering inom landslaget dessutom jag behöver spela inom VM inom Qatar. Det är det mitt mål som dessutom min dröm, dessutom i fråga om tränaren närma sig tenderar att ringa mig, det är det det finns en en annan sak. “Jag inom utmärkt fysisk form och det är det en alltför stor mängd ett tag vistelser åt VM”, tillade Eriksen.

Eriksen tränar för närvarande inom Chiasso, Schweiz, dessutom även har redan ett antal erbjuder i fråga om tenderar att hålla på sin yrke.

[ad_2]

Leave a Reply