“Bruno är ej sig lik efter Ronaldos ankomst”

Manchester United-legendaren Andy Cole föreställa är benägna att Bruno Fernandez game även har förändrats en betydande mängd eftersom den Cristiano Ronaldos ankomst ytterligare Old Trafford.

Fernandez gjorde 28 mål som men även 17 assist på 58 matcher förra säsongen, men den är säkert denna sort säsongen även har mannen bara för att två mål som på 24 matcher.

“Som vill löjligt ut, dock Ronaldo är igen men även så mycket som Brunos game även har förändrats. “Mannen brukade göra mål som, dock är faktiskt närma sig mannen ut inom det finns en fantastisk placera men även vill enkla metoder till man vi upptäcker att Ronaldo, så mannen är ej lång sikt samma identiska idrottsman.”

“Jag tittar på honom men även jag undrar varför? Mannen även har duktig standarden men även du behöver icke du är orolig i fråga om Ronaldo är i form av inom laget. “Hans form föll alldeles okomplicerat med avsikt att sporten förändrades”, nämnde Andy Cole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + seven =