försäljningstopp julen 2021

De som främja med ursprung i Meta Quest 2 att tillägga gudar VR-headset att tillägga game de som toppade kl julen 2021: semesterperioden har mottagit en mängd nya kunders är benägna att prova virtual reality-upplevelsen, att tillägga marknaden även har inte har någon stor nytta resten av som.

Enligt Qualcomm har Meta Quest 2 en total försäljning på 10 miljoner enheter, å andra sidan dessa siffror kan vara avsedda är benägna att ändras som ett resultat av den förr i tiden, enheten är hela jullovet Oculus mannen kan finns tillgängliga i inom en mängd nya hus.

Sätt finns inga officiella skyldigheter, å andra sidanOculus App, nödvändig med tanke på ställa komma in tittaren, är skjuten på första tillräckligt med utrymme inom App Store-ranking hela julen överträffar fashionabla appar för att TikTok, YouTube att tillägga Instagram inom variation av nedladdningar.

Medan även har ett antal byggare resten av virtuell verklighetsupplevelser, för att den sociala plattformen Rec Room, meddelade rekordsiffror julen 2021, inom på detta specifikt instanser via genom 1, 0 00 000 kunders inloggade.

Game för att Golf + dem har dessutom gynnats avsevärt resten av de som mest uppdaterade dagarnas utveckling, ett fullständigt ganska mycket ökad siffror än 2020 att tillägga den 24 att tillägga 25 december 2021 för att anges för att de som största de gånger du har någonsin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + five =