iPhone 14 utan ut en skåra dessutom i form av hålslag i displayen i överensstämmelse med nya röster dessutom renderingar

0

[ad_1]

iPhone 14 sätt är redo att dyka citerar utan ut en hack dessutom i form av sätt typiska hålslag infogat i displayen som ett sätt att vara ett nummer med hjälp av den främre kameran, förlitar sig på vad för att framkom ifrån nya rykten i form av ganska mycket av renderingar, i väntan på det som får förståelse den officiella i fråga om den nya Apple-smarttelefonen ifrån 2022.

Konceptet närma sig ifrån Golv Gurman, journalist ifrån Bloomberg specialiserat på metoder, för att i sätt nya Power On-nyhetsbrevet segment i form av sig resten av sina förutsägelser i fråga om iPhone 14, såväl för att i fråga om de som nya produkterna i Mac-serien.

iPhone 14, det finns en inofficiell rendering utan ut en hack

Som svar på Gurman måste Apple överge sätt ikoniska hacket åt förmån med hjälp av ett hål, för tillfället är standardiserade alternativ med hjälp av de som flesta smartphones tillgänglig på marknaden.

De som nya nuvarande i form av stanshål bör utvecklas med hjälp av Apple resten av Samsung dessutom LG, i form av assistans av standardteknik med hjälp av det följande generations smartphones. Så i termer av iPhone 14 finns sätt och extra ett besvär för att är redo att leda åt det finns en av olika ett svar: tillsammans med den främre kameran bör entrén resten av smartphonen även vara ett nummer med hjälp av enheterna som ett sätt att detektera Face ID, vilket måste kräva det finns en specialbeställd ett svar.

Som svar på viss av data jag skulle inte Apple ha förmågan att för att använda sig av speciella sensorer för att sätts kommer in omedelbart i displayen, vilket kan reservera hålslaget bara med hjälp av den främre kameran, å andra sidan det är det bara för att rykten med hjälp av tillfället. I samma veva framkom sätt dessutom iPhone 14 Pro kan ha 48 megapixelkamera och 8 GB RAM, Tillsammans med 2 TB lagring.

[ad_2]

Leave a Reply