Pioli avslöjade den den som begäran i fråga om lastsköld

0

Milan-tränaren Stefano Pioli även har avslöjat är benägna att hans den som transferbegäran inom januari är är benägna att hämtas kommer in för att försvarare.

Simon Kjaer slutligen slutar säsongen p.g.a. kroppsskada, så Pioli behöver ha ytterligare värdig ersättare anger orsak den danske försvararen.

“Tanken i form av ytterligare transfermarknad är tydlig. Kjaers kroppsskada tvingade oss är benägna att sök efter ytterligare försvarare, jag äger inga olika efterfrågan ifrån ledningen. Jag tycker är benägna att laget är kompetent, å andra sidan vi vill att ytterligare försvarare. Pojken borde vara duktig inom en-mot-en-dueller, å andra sidan även vara duktig i form av bollen även fatta korrekt när som helst pojken även har bollen. “Det kommer ej är benägna att utvecklas till frivolöst, å andra sidan jag nöjd i fråga om är benägna att den rätte närma sig är benägna att tas kommer in”, nämnde Pioli.

Milans första behovet är Lille-backen Sven Botman, å andra sidan förhandlingarna har fått svåra som ett resultat av den franska klubben för att inte accepterar princip på lägre än 30 tiotusentals euro.

Leave a Reply