Sonic Frontiers har varit planerad mot 2021 dock även har skjutits citerar, den här typen är anledningarna

Sonic Frontiers, sätt nya titelspelet för att tillhör huvudserien resten av den berömda karaktären Sega, jag skulle inte poppar ut 2021 initialt, dock sätt har varit sätt uppskjuten med avsikt att ge utvecklarna ett tag för att förbättra kvaliteten på sporten.

Kunskapen framkom hela ett samla genom användning av Sega-investerare för att hölls för att stödja ett antal dagar eftersom den, hela vilket bolaget förklarade enkla metoder till saken gick: “Vi planerade initialt är benägna att släppa inom 12 månader, på Sonics 30-årsjubileum, dock vi disponerar, eftersom den skjutit citerar releasen ett 12 månader inom med avsikt att hinna förnya kvaliteten resten av sporten, “förklarade det finns en talesman för att stödja Sega.

“Genom utvecklingsfasen, och ej bara för att för att stödja den den här typen titeln, även har vi sätta i kraft det finns en noggrann utvärderingsdestination resten av enkla metoder till man är redo att förnya kvaliteten på sporten tidigare att releasen, enkla metoder till man introducerar externa utvärderingar är förutsatt på testning på antal sortiment, samt/eller jag inneha det finns en känner verkligen resten av är benägna att det kommer utvecklas till ett duktig game du kommer att behöva höga förväntningar på”, förklarade Segas talesperson hela frågestunden.

Sonic Frontiers är ett game för att “för att inte närma sig är benägna att kompromissa genom användning av standarden och eftersom även har lett mot en mängd nya utmaningar hela händelsen”, uttalas Sega.

Sonic Frontiers, ett tillstånd är förutsatt på idé

Även på entrén resten av främja, förväntar sig sig firman utmärkta konsekvens, genom användning av chansen är benägna att sätt är redo att gå “utöver sätt första årets främja resten av Sonic Forces” samt är benägna att sätt det långa loppet är redo att “och extra accelerera” antalet sålda exemplar.

Sonic Frontiers är sätt nya gigantiska kapitlet inom Sega-serien, vi pratade i fråga om sätt inom specialen på allt vi vet om det nya Blue Hedgehog-spelet, då däremot releasedatumet är redo att ha varit avslöjat i förväg hemmahörande i PlayStation Database för att stödja den 15 november, även när den för att stödja tillfället är utspelad inom det finns en opräknat period årstiden efter sommaren 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 3 =