ett julhälsningskort startar spekulationer i fråga om det helt nya sporten

0

[ad_1]

Det är det det praktiskt taget Jul, samt även Kojima Productions, liksom alla de programvaruhus samt utgivare på denna planet, önskade att pojken önska sina följare i form av det finns en virtuell biljett. Synd ändå är benägna att pojken dessutom startade de udda spekulationerna i fråga om vad det följande match inom firman närma sig är benägna att växa till att bli.

För att kommer du att kunna se imagen, ritad resten av Yoji Shinkawa, tre karaktärer. I rad med det finns en idé är att de alla de hämtade ifrån det helt nya sporten som kan vara genom tillväxt hos Kojima Productions. Så inga referenser åt Death Stranding, det den som sporten pojken även har lanserad fram till denna punkt.

I själva verket, utgående ifrån gamla rykten, försöker säkert oss för att gudar Death Stranding 2 karaktärer, olika fortfarande av Silent Hill. Det kan finnas dom som åt samt i form av försöker gömde ledtrådar inom antalet signal: de befinner sig tre, för att de tre hårdvarutillverkarna. Så Kojima jag skulle inte ha ett utmaning med hjälp av hade varit samt en av många dem?

I själva verket är redo att ett födelsedagskort alldeles okomplicerat vara ett födelsedagskort … Dessutom så att Kojima Productions genom förr 12 månader i verkligheten lanserad julkort för att helt ingenting förutsåg.

Å andra sidan utifrån vad Kojima uppgav är det tveklöst är benägna att vi 2022 närma sig är benägna att känna åt hans nya game.

[ad_2]

Leave a Reply