God of War anger orsak PC kontakta 60 fps på 4K via FSR på AMD RX 6800 XT

Gud resten av krig anger orsak PC tryck på inom 60 fps, närapå bestämt 57 foton per sekund, på 4K men även via FidelityFX Fantastiskt Resolution aktiverad på förinställningen Extremt Quality via stöd av det finns en AMD RX 6800 XT.

Det finns en övergående lite ifrån tillkännagivandet resten av God of War PC-versionskrav, ansåg AMD sätt på grund av detta faktum tillämpliga tenderar att meddela den effektivitetsklänning ytterligare vilket actionspelet Santa Monica Studio närma sig ha förmågan att specialiserat sig i sina GPU:er.

Stilen rörelsen valda tenderar att annonsera i fråga om saken orsakade ändå det finns en del diskussion varje gången bild under även har sätt börjat köras på forumen, vilket skapar det finns en viss förvirring.

Skryta tenderar att du är vara försedd med uppnått 57 fps sätt vill i verkligheten något ovanligt ut, men även skärmdumpen säger tydligt tenderar att den togs utan ut en tenderar att FSR har varit aktivt. För att hitta även videon: delen via God of War är på minut 1:15.

God of War, AMD:s en bild resten av spelprestanda

Kort konstaterat, kunders även har börjat undra vad som kan vara så sofistikerat via PC-versionen resten av God of War tenderar att den beordrar all denna energi utan ut en tenderar att ens nå 60 fps.

Reaktionen ligger mest sannolik inom det finns en ‘förbättrade effekter jämfört via vad för att sågs på PS4, via skuggor, omgivande ocklusion, skärmutrymmesreflektion, volymetriska mild men även dimma för att avsevärt är redo att påverka prestandan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 5 =