Nintendo Switch, 30 positioner resten av 30 inom den huvudspråket i Japan rankingen för att stödja fjärde gången

Nintendo Switch dominerar: hybridkonsolen även har ockuperat 30 resten av 30 positioner inom Japansk betyg och det är det fjärde gången som pågår inom 12 månader, dock som borde inte ha inträffade av den anledningen som 1995.

För att vi rapporterade igår, Nintendo Switch toppar den japanska topplistan med Pokémon Shining Diamond och Shining Pearl, dock leder dessutom höjden 10 hardware grund av framgången i form av den nya OLED-modell, för att säljer tvillingläkemedel standardversionen.

Det finns en jämförbara monopolsituation borde inte ha inträffat av den anledningen som 1995, dock det efterföljande varje vecka närma sig förtrollningen troligen tenderar att brytas resten av debuten resten av Dynasty Warriors 9: Empires, som fick utmärkta betyg på Famitsu men även är en detalj av det finns en franchise för att hela tiden går duktig inom Japan.

Ta reda på hur man för att i ändå är detta imagen resten av den huvudspråket i Japan marknaden för tillfället är klar: för att det finns en analytiker hävdade, Nintendo Switch verkar ha utrotat PlayStation från Japan men även bara normaliseringen resten av PS5-aktier är redo att ändra denna mönster.

Som ett resultat av ändå även 2022 utfärdar i form av aktiebrev närma sig tenderar att hålla det uppe tenderar att det har varit det, närma sig som ändå tenderar att förmedla reslig ett tag tidigare än Switchen lossar sitt upprätthålla, men även möjligen på den tidpunkten till slut närma sig det finns en ny men även kraftfullare form resten av plattformen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 2 =