teasertrailer med ursprung i Devolver Digital i form av glacialtema

0

[ad_1]

Genom YouTube delade Devolver Digital det finns en ny teasertrailer tillägnad Serious Sam. Videon, för att kommer du att kunna undersöka ovan, utställning det bara om ingenting, dock är totalt klart ett “glacialt” tema.

De som Smygtitt resten av Serious Sam inleder i form av det finns en ({ovanligt}) tyst scen på kusten resten av någon person kall att tillägga snöig tillräckligt med utrymme. Vi försöker det finns en boj i form av måsar. Övergående därefter anländer ändå det finns en motorbåt så att avbryta lugnet. Det följande scen utställning arrangera med ursprung i ovan: vi försöker det finns en skog inom fjärran att tillägga berg, utöver det finns en nedgången båt inom förgrunden.

genom vilket berättarröst säger: “Fan i fråga om det är det kyligt, dock ingenting värmer mig för att är benägna att sparka av oldsters inom rumpan.” Omsider verkar Serious Sam-logotypen, men den är säkert förvandlas ytterligare det finns en egen isig variant. För närvarande är sätt besvärligt är benägna att vi säger att vad det är det. Det förstå vara ett nytt kapitel inom serien, eller det finns en DLC för att stödja Serious Sam 4, för att släpptes på PS5 att tillägga Xbox Series X | S för att stödja ett par dagar eftersom den.

Seriös Sam 4 kan också vara inte för länge sedan tillgänglig på Xbox Game Pass och PC Game Pass.

[ad_2]

Leave a Reply