Mortal Shell finns inom PS4-versionen, för att inte den förbättrade utgåvan för att stödja PS5

Game PlayStation Plus med ursprung i december 2021 de som börjar till vara tillgängliga med ursprung i dessutom i form av nuförtiden dessutom ett annat tvivel för att hade dykt citerar de som mest uppdaterade de gånger klargörs dessutom, i form av bekräftelsen är benägna att Mortal Shell finns inom PS4 variant, alltså för att inte den förbättrade utgåvan för att stödja PS5.

För att vi alla vet att, inom avsaknad resten av ett program för att liknar Snyggt Delivery, {hanteras} PS4- dessutom PS5-versionerna resten av samma identiska spelet på antal betyder på Sony-konsoler dessutom Mortal Shell, inom synnerhet, sätt föreslogs först inom standardversionen på PS4 dessutom efteråt i form av det finns en Enhanced Edition för att stödja PS5, som kan vara det finns en förbättrad variant i form av uppgradera det följande generation på den nya Sony-konsolen, distribuerad utan kostnad åt resten av det unika.

Dess värre är versionen tillgänglig utan kostnad för att stödja PlayStation Plus-prenumeranter i form av inom spel i december 2021 består av för att inte den efteråt utgåvan, som ett resultat av den bara för att är den ursprungliga för att stödja PS4: “Med ett syfte att förtydliga, versionen resten av Mortal Shell för att distribueras i form av PlayStation Plus närma sig bara för att är benägna att vara den ursprungliga för att stödja PS4 (för att inte den förbättrade), för att ändå kan vidtas på PS5 åt dessutom i form av de som bakåtkompatibilitet“skrev spelets officiella Twitter-konto, för att lösningar på problemet i fråga om vilken variant för att hade varit tillgänglig för att stödja prenumeranter.

Mortal Shell återstår att vara spelbart på PS5 hela genom bakåtkompatibilitet, dock på grund av detta för att inte den förbättrade versionen för att stödja det följande generations plattformar: sporten inom Enhanced Edition har mottagit antal ljusningar resten av grafiken i form av ökad upplösning dessutom extra detaljerade texturer, hjälp för att stödja 4K dessutom 60 fps, utöver öka resten av hjälp för att stödja DualSense. Det finns en en annan för att inte sammanfattning positiv nyhet efter kontroversen genom sanningen det Godfall på PlayStation Plus är inte hela spelet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − three =