kontrovers genom exklusiva No Way Home-kostymer på PS5, Insomniac svarar

Marvel’s Spider-Man anger orsak PS5 närma sig tenderar att förmedla emot gudar kostymer dedikerade mot film Spider-Man: No Way Home, å andra sidan dessa skulle vara exklusiva anger orsak PS5-versionen, för att den för att inte misslyckades genom användning av tenderar att släppa lös kontrovers bland konsument, dessutom trycka Insomniac Games för att svara för även försvara gör alla dina val av.

För att vi besitter betraktat även har Marvels Spider-Man remastrad anger orsak PS5 kommer att få två kostymer från No Way Home gratis, anger orsak ha roligt släppet resten av film 17 december 2021: den primära dräkten är en alltför stor mängd intill den ursprungliga designen å andra sidan, genom användning av hänvisning mot den inom film, skiljer den sig inom säkert huvudpunkterna för att metalldesignen på bröstplattan, då istället 2:a dräkten är den svarta för att man kan undersöka. inom trailers anger orsak den nya film å andra sidan vars egenskaper men för att inte är erkända.

Insomniac infört ankomsten resten av den 2 ifrågavarande kostymerna inom går, även specificerade tenderar att de som exklusivt är tillägnad Marvels Spider-Man Remastered, alltså det efterföljande generations variant anger orsak PS5, för att inte mot originalspelet anger orsak PS4, vilket orsakade som oundvikliga missnöjet hos ett antal konsument. .

De som kontrovers hände omedelbart: “Göra en ersättning för hur du kan hårt det är det tenderar att upptäck en PS5 även hur du kan som den här typen är en avgörande hitta tid för Spider-Man-fans, är som totalt spartanskt olämpliga tenderar att sparka PS4-användare på som den här typen vägen”, uttalas det finns en konsument på Twitter, mot instans. det fanns så hårt tenderar att släppa dem anger orsak PS4-versionen dessutom, ta hänsyn tenderar att PS5 är det bara om omöjlig tenderar att för att hitta?” Det finns en en annan frågade även svarade hela tiden på den officiella tweeten.

Insomniac Games även har därefter svarat försvara sitt val av: “Eftersom den 2018 även har vi uppdaterat Marvels Spider-Man 19 gånger även lagt mot mycket mer innehåll material än vad vi initialt avsiktligt,” förklarade teamet, “Var och en patch hade varit allt mer avancerat tekniskt, enkannerligen p.g.a. sanningen det den hade varit tvungen tenderar att bibehålla prestandan. resten av streaming ifrån PS4-hårddisken”.

“Med tanke på möjliggör fansen av konstant tenderar att spela Marvel’s Spider-Man på PS4 genom användning av hans optimal effektivitetsklänning, tog vi som svåra valet tenderar att släppa dessa nya kostymer anger orsak Marvel’s Spider-Man Remastered på PS5, genom vilket vår motor tillåta oss tenderar att uppdatera sporten och använder inte en tenderar att utsätta spelupplevelsen på game.”

Leave a Reply