Efter tillkännagivandet resten av ett “krig” varnar Haslem bröderna Jokic: Sitt still, som den här typen är vår metropol!

Miami Heat men även Denver Nuggets möts inom NBA inom natt inom den primära matchen efter konflikten mellan Nikola Jokic men även Markif Morris men även Miami-veteranen Udonis Haslem säger tenderar att bröderna åt den serbiske basketspelaren för att inte måste vara på världen efter tillkännagivandet resten av nya konflikter.

Jokic svarade på Morris provokationer via det finns en “{billig}” spark botten inom matchen den 8 november, vilket orsakade bråk, och så de två bröderna åt ligans dagens MVP varnade Morris men även hans tvillingbror Marcus på sociala community.

“Du kommer måste lämna jobbet för att det är det som ersättare i ett försök att offentligt hota vår bror. Din bror spelade först {smutsigt}. Om du önska leverera ett steg fortsättningsvis, väntar vi på dig. “Jokiska bröder”, stod som inom brödernas tweet, för att efteråt raderades.

Jokics bröder, Nemanja (som kan vara det finns en tidigare att på detta kickboxare) men även Strahinja, ryktas ha köpt biljetter åt kvällens match, men även Haslem varnade dem i ett försök att Miami hade varit “hans bror”.

”Jag äger inget via den personen som tenderar att göra, vi tenderar att spela basket. Det är det alla delar. Jag hör tenderar att bröderna Jokic köpte biljetter åt matchen. Högre spår dem sitta stilla och ej göra svårigheten. Miami är min metropol. Min metropol. Varför inom helvete köpte de som biljetter? För att vidta åtgärder för att? Börja dela för att inte via något, som har fått ingenting. Hände men även njut resten av basket men även gå hus. “Ingen person hängde via din bror, vi utför basket,” uttalas Haslam åt Miami Herald.

Sarcastically spelade för att inte Markif Morris efter händelsen, samtidigt Jokic dessutom ådrog sig det finns en kroppsskada, så det är det uppnåelig tenderar att varje för att inte är på golvet.

Morris bror hotade Jokic: Jag ska ge tillbaka det till dig

Jokic uteslöt, slog ut en Miami-spelare

Texten Efter tillkännagivandet av ett “krig” varnar Haslem bröderna Jokic: Sitt still, det här är vår stad! är hämtad med ursprung i MAKFAX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *