Messi mottagit den åttonde pokalen “Pichichi”, ikväll att tillägga “Guldbollen”?

Italiens tidigare att på detta premiärminister att tillägga ex-Milano, Silvio Berlusconi även har anslutit sig åt antirivningsrörelsen på Giuseppe Meazza Stadium, extra ofta kallas San Siro, som ett resultat av sätt jag skulle inte vara ett smärtsamt andra med hjälp av alla de inom storstaden Milano.

Berlusconi tog genom Milan inom februari 1986 att tillägga ägde klubben inom 31 12 månader, hela vilka klubben mottagit åtta Scudetti- att tillägga 5 ecu titlar, varefter den sålde klubben åt kinesiska språkgenerering affärsmän, att tillägga mannen köpte andradivisionssidan Monza.

Milan att tillägga Inter även har länge inte har någon det finns en flygplan i fråga om tenderar att konstruera det finns en en samtida stadion, å andra sidan att kunna förvärva tillräckligt med utrymme via sätt bör “San Siro” rivas.

“Rivningen resten av San Siro skulle vara smärtsam med hjälp av alla de. Det är det det finns en ikon med hjälp av fotbollsfolks, igenkännbar runt hela världen. “Det kommer lämna ett djupt sår,” nämnde Berlusconi.

Förre Inter-presidenten Massimo Moratti nämnde dessutom 2019 tenderar att mannen förstår nödvändigheten att det finns en ny stadion, å andra sidan är redo att tänka på sig storstaden och använder inte en San Siro.

“Det finns en ny stadion jag skulle inte innebära att överlämna del av historien, vilket med hjälp av oss är San Siro. “Det är det med all sannolikhet den förmodligen den mest vårdas sektorn inom Italien”, nämnde Moratti då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *