Några ifrån Dallas reste värdelös åt Burnley, Kane bjöd kommer in dem tenderar att vara hans företagsnamn inom London

Tillsynsorganet inom Italien, för att även har hand i fråga om marknadsskyddet (CODACONS), hävdar tenderar att fotbollsklubben Juventus jag skulle inte vara kapabel att uteslutas ur Serie B, i fråga om sätt bevisas tenderar att man arbetat illegalt, sätt behöver vi säger att tenderar att man fått ett övertag gentemot konkurrenterna hela genom bedrägerier. .

Förra veckan tog sig finanspoliser kommer in inom klubblokalen. Genom utredning med hjälp av bedräglig fakturering är president Andrea Agnelli, vicepresident Pavel Nedved, dessförinnan, sportchef Fabio Paratici att tillägga tre olika personalen inom klubben.

Klubben anklagas som ett sätt att ha gjort det finns en inkomst hela genom du kommer att behöva missvisat spelarpriserna.

“I fråga om klubben fick ett övertag gentemot konkurrenterna på sätt beskrivna stilen, så är mästerskapet för att inte ofta, vilket närma sig tenderar att förändras till sanktioner. Utöver böterna med hjälp av de som ansvariga personerna närma sig klubben även tenderar att bötfällas. “P.g.a. oegentligheterna närma sig vi tenderar att kräva tenderar att Juventus degraderas åt Serie B att tillägga tenderar att de som troféer för att klubben vunnit hela perioden 2018 åt 2021 tas ifrån honom”, säger CODACONS president Marco Donizelli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *