GTA: The Trilogy Definitive Edition på Nintendo Switch i form av det finns en spelvideo

Enkla metoder till sätt poppar GTA: The Trilogy Definitive EditionNintendo Switch? Den utställning sätt se fram emot oss video- hemmahörande i spelet fångad resten av IGN, i form av 15 minuters spelsekvenser på den huvudspråket i Japan hybridkonsolen.

Efter jag spelvideo med de första minuterna av GTA: The Trilogy Definitive Edition på PS5, behärskar vi till slut förmedla det finns en titt på remastergrafiken på Switch, oundvikligen försvagad jämfört i form av olika plattformar.

Verklighet är tenderar att de vägrar att upplösning Även bildfrekvens, den efteråt inställd på 30 fps dock i form av viss osäkerhet för att är redo att uppfattas när som helst man poppar komma in bilen men även övertagande sig an kurvorna.

Kunders även har varit motstridiga i fråga om kvaliteten på remaster: Säkert blev besvikna, med viss möjlighet eventuellt förväntar sig sig typiska remake-förbättringar, samtidigt olika tycker tenderar att paketet i form av tre spelet ytterligare priset resten av ett är ganska mycket fin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *