FIFA 22 Titeluppdatering 3, ny ersätta via detaljerna i fråga om patchen 1.14

0

[ad_1]

FIFA 22 kommer att få det finns en ny ersätta tillämpad på titeluppdatering 3 dessutom görs av tillgängligt med ursprung i dessutom via för närvarande, den 9 november 2021, på hela plattformar genom vilket Electronic Arts-spelet, lika patch 1.14 för att vi försöker bara några få resten av.

Hela fullständiga anteckningar på patch 1.14 finns tillgängliga på denna adress på Electronic Arts officiella webbplats online dessutom innebär massor av punkter resten av sporten, både vänta PC- dessutom konsolversionerna. Inom praktiken är på detta det finns en ersätta för att tillämpas på Titeluppdatering 3 som var tillgänglig inom bara några få dagar och eftersom vi besitter rapporterat detaljerna i fråga om inom nytt i uppdateringen den 3 november.

Inom synnerhet åtgärdar den nya uppdateringen ett krångel för att bara upptäcktes på PS5, som behöver vi säger att ett initieringsmeddelande för att dök nämner inom säkert instanser genom loppet av det finns en Division Rivals-matchning, via oförmågan tenderar att upptäck en tillgänglig matchning, tydligt via nödvändigheten att tenderar att hålla fast vid det att hantera problemet.

Olika svårigheten även har åtgärdats mht game: den ovanliga chansen för att manövrera för bollen genom loppet av det finns en frispark när som helst sporten för att inte startar i fråga om, bara några få regelbrott för att för att inte upptäckts resten av målvakten på bollhållaren, stabilitetsproblem uppstod i stort dessutom säkert inkonsekvenser inom animeringen resten av de som hoppande målvakterna, bland de många mest viktiga utfärdar.

Och extra modifieringschanser gäller åt instans införandet resten av det finns en genväg vänta Training Hub inom läget Yrke dessutom det finns en ompositionering resten av spelarna, genom vilket den starkaste för tillfället är rutinmässigt infogas inom startelvan även när de som sammanfattning även har överförts. Fixade även bara några få svårigheten via karriärsparningar dessutom UI-visning inom säkert instanser.

Fixade även antal olika svårigheten för att dök nämner inom Volta fotbollsfolks dessutom på teknisk scen i stort, vänta all kunskap vi hänvisar tillbaka till denna adress på den officiella hemsidan. Vi kan också ihåg som inom FIFA 22 Maradona kunde avlägsnas på begäran av en domstol i Argentina.

[ad_2]

Leave a Reply