det finns en uppföljare är icke i alla avseenden självklar, titta på det finns en Marvel-producent

Nate Moore – Marvel-producent – uttalas är benägna att det finns en nästa hemmahörande i Eviga som tas för att inte komma vad som kan utan vederlag. Film är redo att visa sig vara ett självständigt verk för att för att inte närma sig är benägna att hålla fast vid det komma vad som kan.

Extra speciellt uttalas Moore åt The Toronto Solar: “[Un seguito] det är det inget nödvändigt. Självklart även har vi bara några få co nce pts i fråga om riktningen, dock som finns ingen person beslutat att flygplan redan definierad; Det är det men för att inte bestämt är benägna att som har fått tre filmer samt är benägna att på detta bara för att är den primära. Borde du tittar på Eternals förstår du förmånen från Eternals, kommer du att kunna uppfatta Eternals samt du kan vara okej.”

– Vi tyckte är benägna att som räckte komplott för att vidta åtgärder åt ett opartisk universum. Vi disponerar, absolut bara några få i fråga om enkla metoder till utfärdar samt ting är redo att gå härnäst, ändå den den här typen film – genom användning av tio karaktärer, plus Dane Whitman, the Celestials and the Deviants – gav oss acceptabelt genom användning av materialfaciliteter att kunna iscensätta.”

Angelina Jolie inom Eternals

Ha i åtanke är benägna att Dane Whitman spelas resten av Paket Harington, då däremot Evig närma sig är benägna att spelas resten av Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Angelina Jolie, Salma Hayek, Brian Tyree Henry, Don Lee, Barry Keoghan, Lauren Ridloff samt Lia McHugh.

Kommer du att kunna läsa Movieplayer’s Eternals recension här. Vidare påpekar vi är benägna att Eternals är den lägst rankade Marvel Cinematic Universe-filmen på Rotten Tomatoes.

Leave a Reply