FIFA 22 först, House of Ashes är den den som det nyhet

0

[ad_1]

Hela genom IIDEA känna till att vi undersöka försäljningsdata se framåt för att italienska marknaden inuti tv-spelsområdet. Kunskapen avser fysisk samt digital främja se framåt för att perioden 18 – 24 oktober 2021. The Betyg avslöjar som FIFA 22 fortsätter att vara först; House of Ashes är den den som det nyhet denna varje vecka.

Initialt, låtlektioner oss undersöka den fullständiga kunskapen i fråga om sammanlagd betyg, för att kombinerar PC- samt konsolförsäljning:

  1. FIFA 22 – PS4
  2. FIFA 22 – PS5
  3. GTA 5 – PS4
  4. FIFA 22 – Switch
  5. FIFA 22 – Xbox One
  6. Animal Crossing New Horizons – Switch (bara fysiska informationen)
  7. The Dark Pictures Anthology House of Ashes – PS4
  8. The Dark Pictures Anthology House of Ashes – PS5
  9. Far Cry 6 – PS4
  10. Minecraft: Nintendo Switch Edition – Switch

Konsolrankningen är för att hela tiden identisk genom användning av den sammanlagda, så låtlektioner oss hålla sig borta från är benägna att rapportera den. För att kommer du att kunna undersöka finns som inga rejäla information inom den den här typen rankingen. Jämfört genom användning av tidigare varje vecka fick GTA 5 det finns en placera samtidigt Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles Även Metroid Dread försvann ifrån höjden 10. Far Cry 6 tappade tre platser inom PS4-versionen samt PS5-versionen föll ifrån topplistan. För att sagt är den den som det nyhet The Dark Pictures Anthology House of Ashes, för att bara för att lyckas finns tillgängliga i på höjden 10 genom användning av PlayStation-versionerna.

FIFA 22 av kontinuerligt är benägna att vara först

Spår oss undersöka är faktiskt som ersättare PC-ranking:

  1. FIFA 22
  2. GTA 5
  3. The Dark Pictures Anthology House of Ashes
  4. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles
  5. Resident Evil 4 Ultimate HD Edition
  6. A Plague Tale Innocence
  7. Resident Evil 2
  8. Back 4 Blood
  9. Vampyr
  10. Resident Evil Village

PC-poängtavlan framgångarna se framåt för att de som mest uppdaterade titlarna. Jämfört genom användning av tidigare varje vecka tappade Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles tre platser, samtidigt Back 4 Blood gick ifrån olika åt åttonde tillräckligt med utrymme. FIFA 22 passade på är benägna att återta golv även på PC. Säkert kapitel resten av Resident Evil återkommer dessutom.

Denna sort är hon Italiensk ranking föregående vecka. Till slut jag vet att vi som Switch sålde mer än PS5 och Xbox i oktober 2021 i Storbritannien.

[ad_2]

Leave a Reply