Battlefield 2042 inga 120 fps på PS5 dessutom Xbox Series X | S på lansering

0

Ett antal veckor är benägna att debutera i butikerna på köp Battlefield 2042 Xbox Series X | S dessutom starten resten av Early Access, DICE även har bekräftat är benägna att dess shooter för att inte närma sig är benägna att stödja 120 Hz på lansering på PS5 dessutom Xbox Series X | S. Byggare är redo att ändå implementera ett läge a 120 fps förr eller senare, även när sätt mest sannolik för att inte närma sig är benägna att växa till att bli det finns en frivolöst bedrift.

Bekräftelsen ägde rum inträffade hemmahörande i en av många DICE-utvecklarna på ResetEra-forumen. Verifierat konto elenarie förklarar är benägna att ett prestandaläge på 120 fps är redo att övervägas efter lanseringen, dock sätt är redo att ändå förvandlas till hårt är benägna att att reagera, som ett resultat av till bara minska upplösningen med ett syfte att accelerera antalet foton per sekund för att inte räcker med ett syfte att att reagera sätt ovannämnda målet.

“Det är det betydligt vi förmodligen jag skulle inte ha förmågan att upptäcka efter lanseringen. Upplösning är icke ett besvär, vi hamrar någorlunda utmattande på processorer i form av 128 ivrig spelare, dock CPU-kraven med ett syfte att gå hemmahörande i 60 mot 120 fps är icke försumbara. Att skala tillbaka upplösningen kommer inte att göra är benägna att vara sätt. stor sak. Hjälp.”

Battlefield 2042, DICEs ResetEra kommenterar 120 HZ-stöd

Även på ResetEra förklarar DICE-kontot är benägna att fienderna på lanseringen skulle vara lossa erkänna än i betan grund av med det finns en mörkare dessutom rödaktig nyans se framåt för att deras silhuetter.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att Battlefield 2042 närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig se framåt för att PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One dessutom PC hemmahörande i dessutom i form av 19 november, i form av tidig som kan är benägna att börja dela det finns en per vecka tillförene, sätt behöver vi säger att den 12 november.

Inte för länge sedan DICE har släppt en ny gameplay-video med kartorna Rebirth, Drift och Abandoned, utöver det finns en trailer som visar Nvidia RTX-musklerna och funktionerna i PC-versionen.

Leave a Reply