Gunvolt Chronicles Luminous Avenger iX 2 tillkännagavs i form av trailer att tillägga formellt släppdatum

Inom samband i form av sin kongress på BitSummit inom Kyoto meddelade Inti Creates Gunvolt Chronicles Luminous Avenger iX 2, det finns en spin-off resten av hans berömda run’n’gun saga, släppa det finns en trailer att tillägga avslöjar att omedelbart Utgivningsdatum tjänsteman: 27 januari 2022.

Gunvolt Chronicles Luminous Avenger iX 2 är hela tillväxt titta på PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X att tillägga S, Xbox One att tillägga PC. Den mest uppdaterade versionen närma sig bara tenderar att det har varit det tillgänglig på Nervositet. Observera tenderar att sporten närma sig tenderar att lanseras medan hela i fråga om på planeten.

Inom Japan närma sig Gunvolt Chronicles Luminous Avenger iX 2 dessutom du kommer att behöva fysiska utgåvor, så bara för att titta på PS4 att tillägga Nintendo Switch. Inti Creates arbetar med avsikt att förvärva dem dessutom inom väst, så sätt finns ändå inga meddelanden i fråga om problemet.

Sporten berättar det finns en parallell att tillägga opartisk historiskt förflutet för att utspelar sig inom det finns en ökenvärld för att bara för att bebos resten av robotar. {Om du vill} uppfatta vad det är det, kolla in videon till att börja med resten av det nyhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *