Ash Crimson presenterades via det finns en trailer och enstaka foton

0

[ad_1]

SNK presenterade det finns en ny en personlighet hemmahörande i The King of Fighters XV via det finns en trailer hängiven, för att du kan hitta till en början resten av det nyhet, och enstaka foton. Det är det i fråga om Ash Crimson, för att berättas för att ett mysterium. På vilket tillvägagångssätt? Jämnt: denna dag jag vet att vi inte för inte anledningarna mot är benägna att mannen önskade att delta inom turneringen. De kan mer benägna är benägna att avslöjas inom sporten. Är de som relaterade mot huvudhandlingen?

Allteftersom vi väntar på är benägna att kontrollera extra, musik oss låt oss det finns en Bildgalleri resten av Ash Crimson:

King of Fighters XV är sätt nya kapitlet inom det finns en välkänd kampsaga, född på 90-talet, under vilket enskilda karaktärer för att inte drivs, så du kan slåss via grupp i fråga om tre krigare. På lanseringen närma sig den att leverera 39 hjältar, tillsammans med klassiska karaktärer, bara några få uppståndna samt nya rekryter. Historien bakom turneringen närma sig är benägna att hålla på den inom sätt tidigare kapitlet på en metod för att men för att inte även har avslöjats.

King of Fighters XV lanserar den 17 februari 2022 oss PC, PS5, PS4 samt Xbox Series X samt S.

[ad_2]

Leave a Reply