Xbox Series X | S: Battlefield, Titanfall och därav Mirror’s Edge ungefär 120 fps analyserade på video

0

Xbox Series X | S även har inte för länge sedan fått ett nytt en fest optimeringar a 120 fps titta på antal deltar i inom din lista i form av FPS Förbättra e Digital Foundry även har gjort det finns en ny hela dessa timmar videoanalys på några från dessa titlar inom att anse nya läget, speciellt Battlefield 1-4-5, Titanfall 1-2 och därav Mirror’s Edge Catalyst.

Vi märkte titta på ett par dagar eftersom denFPS Förbättra appliceras på spel EA Play, fast olika titlar även har dessutom fått relaterade bot och därav den den här typen videon Digital Foundry betyder att du kan förvärva det finns en begreppet i fråga om tips om hur man dessa deltar i fungerar i form av grafikläget förstärkta därigenom. För att det är det känt, inom några instanser bildhastighetsökning trigga det finns en lägre från upplösningen inom några deltar i, fast det är det potentiellt starta eller avaktivera FPS Förbättra-alternativet omedelbart i riktning bort snabbmenyn Xbox Series X | S.
I överensstämmelse med vad för att är redo att ses inom videon körs det bara om varenda en deltar i bara om i form av stabila 120 fps, tillsammans med Battlefield 4 för att ett par instanser inom några villkor, extra uttalad på Xbox Series S. Utöver på detta instanser nuvarande process de som olika titlarna det finns en faktiskt spektakulära prestationsökning, även gå igenom det finns en upplösningsminskning jämfört i form av 4K.
På grund av detta det finns en förfrågan i fråga om att utse om du kan föredra på detta läge eller behålla ungefär normal i form av större upplösning fast minska bildhastighet. Inom vilket instanser för att i ändå ser ut summorna ungefär tillämpningen från systemet en alltför stor mängd överkomligt även förlitar sig på de som undersökningar för att genomförts från Digital Foundry. Såväl som bör man komma ha i åtanke att FPS Förbättra bara om är det finns en teknisk ett svar automatisk, att anse behöver vi säger att att anse begär för att inte utvecklarnas ingripande och använder inte en utförs omedelbart från Microsoft, i form av samtycke i riktning bort spelförfattarna, hela genom är benägna att tjäna på hårdvarupotentialen inom Xbox Series X | S.
Innan hade systemet tillämpats på Dishonored, Skyrim, Fallout 4, Fallout 76 och Prey, bland olika.

[ad_2]

Leave a Reply