Psychonauts 2 på Xbox Series X | S är “unik det efterföljande gen”, på PS5 inom bakåtkompatibilitet

0

Psykonauter 2 är ett plattformsspel, men den är säkert den som versionen det efterföljande gen inföding närma sig vara på Xbox Series X | S, att markera här är det som det finns en välkänd insiderexpert i fråga om Microsoft-frågor inte för länge sedan rapporterade såväl som verifierade vad för att förstods de som mest uppdaterade månaderna på sanningen det versionen PS5 att markera närma sig inom princip bara för att är benägna att vara inom bakåtkompatibilitet ifrån PS4.

Att kunna verifiera problemet är att markera traditionellt Klobrille på ResetEra, det finns en insider för att så här tidigt innan även har bevisad sig ha goda kontakter via Xbox Games Studios utvecklingsmiljö, därefter någorlunda tillförlitlig i fallet med fakta ifrån den världen. Kunskapen, att markera hade varit framträdde redan tidigare, framgår så här tidigt resten av den officiella ifrån Psychonauts 2, faktiskt: borde du tittar på plattformar förutsatt, dessa är Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, macOS, Linux, och använder inte en att säga PS5, genom vilket sporten ändå är redo att spelas inom sin kompatibla PS4-version.

Att anse är redo att därefter betraktas en form “det efterföljande gen exklusiva” se framåt för att Xbox Series X | S, i fråga om definitionen är vettig, som ett resultat av den ändå är det finns en fullfjädrad plattform. För att vi alla vet att, Double Fine har blivit ett första team från Microsoft ansluter sig ännu en Xbox Games Studios, dock Psychonauts 2-projektet föregick på detta förvärv.

genom vilket PS4-version resten av sporten erbjöds hela den primära marknadsföringskampanj inom crowdfunding på Fig.co organiserad resten av Tim Schafer såväl som Double Fine, därefter släpps sporten på Sony-konsolen ännu en de som åtaganden för att gjorts via PS4-användare, dock det finns en en annan sak är att markera exakta stödet se framåt för att PS5, för att tydligen för att inte närma sig är benägna att väga in. Inom såväl som baksidan närma sig sporten ändå är benägna att fungera dock det kommer icke är benägna att sin helhelt dra nytta av PS5: s potential, även när att markera dessa dagar för att inte finns någon person detaljer om ett antal variationer mellan detta genversionen se framåt för att PS4 såväl som Xbox One såväl som Psychonauts 2 på Xbox Series X | S. Rätt sätt att för att i ändå, spelet är fortfarande planerat för 2021.


[ad_2]

Leave a Reply