Microsoft råda över fixat felet för att inte försämra effektiviteten i spelen

0

Genom loppet av dessa timmar råda över Microsoft avslöjat det finns en uppdatering utformad så att fixa det finns en irriterande bugg inom Windows 10 framkom i form av den mest uppdaterade OS-uppdateringen. På detta olämpliga sanningen är förvärrade avsevärt spelprestanda, sänker konstgraden konstgjort dessutom skapar stammande.

För att inte varendaste kunders råda över märkt dessa svårigheten, emellertid de i egenskap av råda över påverkats inom bara några få dagar skulle inte ha kunnat spela överkomligt, i form av effektivitetsklänning ett hela vad de måste ha vanligtvis. På detta har varit ypperst med två skärmar dessutom njuter inom helskärm eller i form av ramlösa hemfönster.
Under det att, några råda över hittat det finns en ett svar hela genom är benägna att avinstallera den mest uppdaterade uppdateringen KB5000842 från Win 10, strävade Microsoft raskt i form av det finns en hot-fix så att formellt ha förmågan att fixa problemet. Svaret råda över till och med publicerats från Redmond-jätten, emellertid att anse är redo att leverera nämner ta sig an 24 timmar är benägna att sprida sig dessutom nå varendaste datasystemhögtalare. Det framstå som är benägna att omstart från pc är redo att påskynda processen.
Har du någonsin påverkats från att anse?

Leave a Reply