Call of Duty: Warzone, trailer se framåt för att Verdansk ’84 den viktigaste uppdateringen nånsin

Activision släppte trailer resten av Call of Duty: Warzone betitlad Verdansk ’84. Den denna sort trailern, designad med ett syfte att presentera varenda en information med ursprung i hemmahörande i säsong 3, försök lyfta resultat i de som en hel del omvälvningar för att den viktigaste Call of Duty-uppdateringen nånsin förde i form av Warzone men även Black Ops Cold War.

På drygt ett kalenderår av den anledningen som lanseringen råda över Call of Duty: Warzone överlämnat inom 100 miljoner deltagare. Med tanke på jubla råda över utvecklarna betraktas som det finns en ersätta som kan är benägna att förändra upplevelsen, i form av det finns en färd för att övertagande spelarna igen inom tiden, 1984, hela att markera kalla kriget.
Den nya Warzone närma sig är benägna att inkludera enorma förändringar, tillsammans med nya men även exklusiva intressepunkter, nytt men även förbättrat njuter men även gigantiska grafiska utvecklingar genom kartan, tillsammans med byggnader. Allesammans ytor men även till saker råda över förbättrats med ett syfte att ge det finns en mjukare spelupplevelse. Genom loppet av säsong 3 resten av Black Ops Cold War närma sig spelarna ha förmågan att uppleva nya kartor men även nya lägen se framåt för att ett antal deltagare, i form av ankomsten resten av att markera nya kapitlet Call of Duty Zombies inom Epidemic-läge men även det finns en serie nya stridsutrustning, för att för användning inom kommande strider.
Dagens gigantiska samhällsfirande se framåt för att ankomsten resten av säsong 3 är resultaten av veckors tillfällen i hela, Warzone, vilket ledde ta sig an den odöda invasionen resten av Verdansk, dess kärnvapen detonation men även efterföljande slutliga ombyggnad. Allteftersom varenda en dessa tillfällen inträffade har varit Call of Duty-spelare hela tiden genom vilket.

  • Inom ett antal veckor råda över kunders kämpat i opposition att Zombies på Warzone men även spårat deras utvecklingsidealer hela genom inneslutningsprotokoll men även korrupta zoner.
  • Igår, i form av ankomsten resten av den viktigaste Zombie-horden för att nånsin spelats komma in, bevittnade miljontals deltagare ett tillfälle inom sporten för att slutade i form av det finns en kärnkraftsexplosion för att sin helhelt decimaliserade Warzone-kartan men även dolde så mycket som Verdansk.
  • Efter explosionen transporterades spelarna citerar Rebirth Island, genom vilket det finns en serie mystiska ledtrådar men även gömde meddelanden inom sporten hjälpte användarna är benägna att reda ut de som resten hemligheterna men även uppfatta vad för att faktiskt hände inom Warzone men även av den anledningen som leda varenda en igen ta sig an Verdansk kalenderår 1984 men även därför starta den efterlängtade säsongen 3.
  • Den här dagen firar samhället Warzone-uppdateringen hela genom är benägna att spela i form av varenda en de som nya delarna resten av säsong 3, tillsammans med att markera nya Verdansk 1984-utseendet på Warzone-kartan, men även ganska mycket nytt nyheter247 skriver om- men även Zombie-innehåll dessutom på Black Ops Cold War.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *