Cyberpunk 2077 återbetalningar verkar större än förr trott, denna sort är de som uppdaterade siffrorna

0

Konsult Mike Futter även har uppdaterat informationen relaterade vara uppmärksam på Återbetalningar i riktning bort Cyberpunk 2077. De som första beräkningarna hade avslöjat det finns en förlust på cirka 2 miljoner dollar, bör ny förklaring tyder på att anse den totala siffran är ganska mycket verkar större, även när att anse för att inte är så dramatiskt ett fullständigt betraktat

Att anse definierade tenderar att totala CD-projektförluster orsakade resten av Cyberpunk 2077 återbetalningar är redo att beräknas via ett ett fullständigt värde på 51,2 miljoner dollar. På detta värde erhålls hela genom tenderar att inklusive vara uppmärksam på 10,65 miljoner dollar inom återbetalningar vänta fysiska dessutom digitala kopior hela 2020, plus 2,23 miljoner dollar vänta direktåterbetalning hela genom marknadsföringskampanj “Hjälpreda mig tenderar att återbetala” (tillsammans med marknadsföringskostnader).
Avslutningsvis nuvarande CD Förslag 38,34 miljoner förluster orsakade resten av nya återbetalningar dessutom förlorad främja vänta 2021. På detta värde ser ut dessutom tänka på sanningen det Cyberpunk 2077 dessa dagar för att inte finns av tillgängligt på PS Store.
De som denna sort uppskattningsvis 51 miljoner dollar låter betydligt, bör att anse bör vi tänka på att på sporten garanterade inkomstfamiljer på 563 miljoner dollar, via det finns en nettovinst på 301 miljoner dollar. Göra en ersättning för tenderar att priserna vänta ersättningar 2020 har varit lika via cirka 12,9 miljoner dollar vara insatt i såväl som vi säger att tenderar att (beräknar $ 60 per deltar i) ett fullständigt återbetalades bara cirka 215 000 exemplar, eller 1,6% resten av de på angivet sätt sålts 2020.
Avslutningsvis, kommunicera i fråga om främja på Google Stadia, svarade chefen vänta CD Förslag via roligt.

[ad_2]

Leave a Reply