Marquez kommer inte att göra är benägna att köra inom QatarHonda-föraren Golv Marquez närma sig är benägna att sakna att markera första loppet inom den nya säsongen inom MotoGP-mästerskapet. Inom samråd genom användning av beslutade Marquez är benägna att för att inte köra inom att markera första loppet inom Qatar, för att står på detta system inom helgen.

Ett tillkännagivande med ursprung i hemmahörande i Honda sade är benägna att undersökningar bekräftade är benägna att kroppen hade svarat positiv på den ökade intensiteten inom träningen, 15 veckor efter den slutlig operationen på överarmbenet, emellertid är benägna att att markera men för att inte har varit dags titta på Marquez är benägna att dyka nämner på observerar.

Marquez bröt sitt överarmsben till en början från förra säsongen omkring Jerez-loppet. Spanjoren genomgick eftersom den tre kirurgiska ingrepp, varav den slutlig utfördes inom december förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 10 =