Den polska presidenten dekorerade Lewandowski

Polsk landslagsspelare och medlem av Bayern München Robert Lewandowski(Lewandowski) mottog statens prydnad på måndagen i riktning bort polska presidentens befälhavarkors från Polonia Restitutia.

Lewandowski, för att mottagit tyska ligan, den tyska cupen såväl som Champions League via Bayern München förra säsongen såväl som därefter utsågs ännu en världens finaste fotbollsspelare, fick ordningen inom Polonia Restituta-ordningen i riktning bort Polens president Andrzej Duda.
Denna prydnad tilldelas marin arbetare såväl som civila titta på utmärkt prestationer. Lewandowski anslöt sig således ännu en den primära demokratiskt valda presidenten inom Polen, Lech Walesa, såväl som Förenta staterna: s president Dwight D. Eisenhower.
– sättet att en mängd troféer jag redan råda över vunnit är mina ambitioner extra såväl som jag behöver för att inte slappna från, nämnde den 32-årige Levandowski, efter inneha fått dekorationen, rapporterar Hina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 11 =