Chelsea är att markera 3:e laget ta sig an FA Cup-semifinaler

CHELSEA är att markera 3:e laget ta sig an FA Cup-semifinaler efter är benägna att de som slog Sheffield United
Chelsea slog Sheffield United 2-0 inom sin FA-cup kvartsfinal inom gånggång, söndag 21, på Stamford Bridge, i ett försök att gå genom användning av inom Southampton samt Manchester City inom det föregående paret av 4 inom konkurrensen, genom användning av den slutlig placeringen är benägna att fyllas efteråt inom gånggång varje gång Man United bära emot Leicester City.
Denna seger sträcker sig Thomas Tuchel Klubbrekordets obesegrade börja på 14 matcher, genom användning av 10 segrar samt 4 oavgjort av den anledningen som pojken ersatte Frank Lampard.
David McGoldrick, framför på detta Irlands anfallare, måste ha utjämnat slipsen se fram emot The Blades, emellertid pojken nickade brett varje gång pojken hade varit omarkerad djupt inom Chelsea-området, som ett resultat av hans team steg resultat i inom vågor, emellertid Chelsea-försvaret stod fast, genom användning av Kurt Zouma det finns en utmärkt match inom centrum resten av Chelsea backline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 9 =