långsam digital främja, 500 000 exemplar hela efter det kvartalet?

De som digital främja från Cyberpunk 2077 Fortsätt tenderar att långsam, så en betydande mängd tenderar att sporten över det förflutna kvartalet kan ha ett fullständigt {inte mer än} 500 000 exemplar baserat på uppskattningar från Corey Barrett, det finns en analytiker ungefär M Science.

Jag svårigheten tydligt startade i form av eliminering från Cyberpunk 2077 med ursprung i hemmahörande i PlayStation Store, för att ett antal veckor på ett tag men för att inte råda över oskäligtotålig i fråga om, att tillägga på detta råda över faktiskt påverkat siffrorna.
Efter ha laglig rättighet placerat effektivt 13 miljoner exemplar ungefär lanseringen, Cyberpunk 2077 detta är anledningen inom en form stasis, blockerat från en komplett rad nackdelar, tillsammans med datastöld att tillägga svårigheterna tenderar att arbeta på distans hela pandemisk.
“Nu har vi en betraktat det finns en betydligt retardation inom digital främja från Cyberpunk 2077”, säger analytiker Corey Barrett. “Vi föreställa tenderar att affärsrörelsen kanske för att inte råda över drygt 500 000 sålda exemplar digitalt hela kvartalet för att slutade inom december från mars.”
“Uppskattningen baseras på omfattningen från den avmattning för att vi har i nuläget märkt, även göra en ersättning för bland de som kommentarer för att CD Forskningsprojekt RED gjordes ungefär den primära försäljningen efter lanseringsperioden. ”
För tillfället förväntas hela förhoppningarna vidare nytt inom patch 1.2 att tillägga den förväntade det följande generations uppgraderingen för att till slut närma sig tenderar att föra sporten nämner PS5 e Xbox Series X | S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 15 =