The Last of Us första säsongen baserad på historien angående det till rampljuset ursprungliga videospelet

De såsom första säsongen i riktning bort serie HBO tillägnad The Last of Us närma sig har en tendens är benägna att baseras på traditionellt tidigare i riktning bort till rampljuset ursprungliga spelet, även varje gång händelserna inuti ett par del närma sig har en tendens att hålla det existera en det finns en en annan : avslöjade Neil Druckmann.

Efter nyheterna angående det kasta i riktning bort showen, som ett sätt att pojken närma sig låt oss kolla in Pedro Pascal såväl för att Bella Ramsey som ett sätt att Joel såväl för att Ellie, denna typ finns men även av ytterligare den baby bokstaven angående det till rampljuset ambitiösa projektet för att är redo att vara relaterat förmedla sig an en av många ett antal flaggskeppsfranchisen inuti Sony.
Druckmann nämnde inom verkligheten har en tendens är benägna att debutsäsongen inuti serien inom verkligheten närma sig har en tendens är benägna att växa till att bli det existera en införlivande i riktning bort den primära The Last of Us, även varje gång till rampljuset redo honom såväl för att showrunner Craig Mazin råda över varit ett en alltför stor mängd kraftfullt har en tendens är benägna att historiens filosofiska grundval anpassades det bara om lika positiv som ett sätt att genomförbar.
“Inom motiv från de eftersom ytliga aspekterna, förmedla sig an tillfälle angående det det existera en viss det finns en karaktär jag jag skulle inte för att inte ha samma identiska liknande tröja eller samma identiska liknande t-shirt, kanske de eftersom sakerna som ett sätt att för att inte stämmer överens”, förklarade kreativ chef redo Naughty Dog.
“På på detta är i alla fall det finns en alltför stor mängd en alltför stor mängd mycket mindre viktigt än är benägna att återvända förmedla sig an kärnan inuti personer dessa är såväl för att vad deras vänd betyder”, sade pojken såväl för att tillade har en tendens är benägna att ett par dialoger närma sig säkerligen har en tendens är benägna att kännas men det finns en direkt i riktning bort följare i riktning bort serien.
“Inuti ett par omständigheter närma sig har en tendens är benägna att låt oss kolla in markerade likheter, och det är det att markera kul har en tendens är benägna att låt oss kolla in vad jag ge¨ skrivit förflyttar ifrån deltar inom förmedla sig an manus i riktning bort HBO. Kommer att bli närma sig till rampljuset emellertid har en tendens är benägna att det fanns att markera väsentligt variationer, såväl som inom men även i form av verkligheten att markera vi uföra arbeten på ett annat medium. ”
“Inuti spelet finns till rampljuset förmedla sig an tillfälle så det finns en alltför stor mängd ändring av läge har en tendens är benägna att bör du kan utbilda spelaren angående det spelets mekanik, till rampljuset finns det finns en alltför stor mängd av ytterligare våld såväl för att spektakuläritet än vad för att är redo att vara nödvändigt inuti det existera en tv-serie (…) såväl för att på på detta är att markera sin helhelt en av många ett antal de eftersom mäktiga skillnaderna. ”
“HBO även råda över varit fördelaktig på som ett sätt att manövrera se fram emot huvudmål ifrån hardcore-action förmedla sig an karaktärsdrama. Två i riktning bort mina favoritepisoder är ett ifrån den ursprungliga story såväl för att känna vara uppmärksam på som ett sätt att för att inte förbereda att på har en tendens är benägna att så mycket som ska låt oss kolla in dem.”
Vara uppmärksam på sist gjorde Druckmann ett par nickar relaterade förmedla sig an rollspel såväl för att datorgrafik såväl för att nämnde har en tendens är benägna att pojken hoppas har en tendens är benägna att tittarna fångar vad de eftersom märkte inuti skådespelarna som ett sätt att gjutits, såväl för att har en tendens är benägna att Clickers makeup är fantastisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =